Lovpligtigt eftersyn af lifte - bruger du fortsat papir og pen?

ITS tilbyder en elektronisk dokumentationsløsning.

Inteiro har udviklet en smart løsning til elektronisk dokumentation af lovpligtige eftersyn på blandt andet lifte. Løsningen er en del af platformen ITS til administration af hjælpemidler.

Fordelene med løsningen er:

  • Skræddersy eftersynsskabelonerne til producenternes forskrifter og øg sikkerheden.
  • Fjern alle papirgange og effektiviser arbejdsgange og kommunikation.
  • Sammenhold fejlregistreringer med eftersyn og mindsk utilsigtede hændelser.

Kommunerne er forpligtet til at udføre årlige eftersyn på hjælpemidler som personlifte. For sejl og lignende hjælpemidler skal eftersynet gennemføres hvert halve år.

Med vores elektroniske dokumentation af eftersyn sker alt via mobiltelefonen, når du står ved hjælpemidlet.

Eftersynsskabelonerne bygges op efter jeres ønsker og knyttes til ISO-gruppenumre eller HMI-numre. Dermed kan du vælge at arbejde med få standardskabeloner eller flere mere specifikke skabeloner, som kan lægges tæt op ad producentens retningslinjer.

Du kan dokumentere eftersynet meget hurtigt med få klik. Det betyder også, at det bliver en overkommelig opgave at dokumentere det lovpligtige eftersyn på sejl og lignende – en opgave som i dag kan virke uoverkommelig for mange kommuner.

Den elektroniske eftersynsrapport er tilgængelig for alle via mobiltelefonen. Dermed samles alle relevante oplysninger om hjælpemidlet ét sted, således at fx plejepersonale kan se eftersynsrapporten, fejlregistreringer og vejledninger i én og samme arbejdsgang.

Via administrationssiden ses også de gennemførte eftersyn sammen med øvrige registreringer – det øger muligheden for at tage potentielle farlige hjælpemidler ud af brug inden der sker utilsigtede hændelser.

Kontakt os for yderligere information.

Inteiro

 


;